GrillSpiratie

Gegrilde gevulde Puntpaprika’s

BENODIGDHEDEN:

6 Puntpaprika’s
4 dl. kippenbouillon
100 gr. polentameel (maïsgries) Polentameel of maïsgries vindt u in de supermarkt bij de bloem.
Volg de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
2 el. zachte boter
50 gr. gemalen Parmezaanse kaas
4 el. olijfolie
2 tl. Provençaalse kruiden
peper uit de molen en zeezout

1 spuitzak

 

gevulde gegrilde puntpaprika

BEREIDINGSWIJZE:

  • Blancheer de puntpaprika’s 5 minuten in gezouten water, laat schrikken en afkoelen.
  • Breng bouillon aan de kook.
  • Strooi de polentameel bij.
  • Laat 8 minuten sudderen op zacht vuur.
  • Roer er de boter en gemalen kaas door.
  • Kruid met peper en zout.
  • Doe in een spuitzak met een brede gladde tuit.
  • Snij voorzichtig de steelaanzet van de puntpaprika’s, schraap er de zaadjes en zaadlijsten uit en vul ze met het mengsel uit de spuitzak.
  • Bestrijk de gevulde groenten met olijfolie en leg ze 10 minuten op de barbecue/grill. Keer ze af en toe om.
  • Bestrooi met Provençaalse kruiden, peper uit de molen en zeezout.

EET SMAKELIJK!

mautic is open source marketing automation