GrillSpiratie

Gegrilde zeebaars met zoete Puntpaprika-chorizosaus

BENODIGDHEDEN:

2 rode puntpaprika’s
100 gram chorizo
4 dl. kippenbouillon
Olijfolie
4 zeebaars filets

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Pak de 2 puntpaprika’s in aluminiumfolie en leg deze op het rooster in de oven (40 minuten in een voorverwarmde oven van 180 C°), na 40 minuten de paprika’s in een afgesloten zak af laten koelen, op deze manier is het velletje makkelijk van de paprika te verwijderen nadat deze is afgekoeld.
  • Haal de chorizo uit de bouillon en mix de bouillon met de ontvelde paprika’s.
  • Laat dit inkoken tot een glad gebonden saus.
  • Bak de zeebaars in boter met olijfolie, eerst 4 minuten op de velkant en dan 1 minuutje op de andere kant.

Lekker met bijvoorbeeld boontjes en aardappelpuree!

EET SMAKELIJK!