GrillSpiratie

Gevulde Puntpaprika’s van de barbecue

BENODIGDHEDEN:

2 rode zoete puntpaprika’s
4 jalapeñopepers in stukjes
2 bollen mozzarella, in dunne plakjes
2 eetlepels koriander, fijngesneden
Zout en peper
Aluminiumfolie en barbecue

 

Puntpaprikas-van-de-barbecue

BEREIDINGSWIJZE:

  • Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  • Snij de mozzarella in blokjes, schep in een kom de stukjes jalapeñopeper, de mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften hiermee.
  • Strooi er naar smaak wat zout en peper over.
  • Leg de gevulde paprika’s op een rooster en grill ze 3 minuten, schuif ze dan naar een minder heet deel op de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of doe de deksel dicht.
  • Rooster ze nog 10 minuten tot de paprika’s zacht zijn en de kaas is gesmolten. Serveer ze met tortilla chips

EET SMAKELIJK!

mautic is open source marketing automation