GrillSpiratie

Naanpizza met mozzarella, paprika en champignons

BENODIGDHEDEN:

  • 2 naturel naanbroden
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el crème fraîche
  • 1,5 tl Italiaanse kruiden
  • 1/2 tl peper
  • 1/2 rode puntpaprika, in dunne reepjes
  • 6 champignons, in vieren
  • 1 bol mozzarella, in stukjes gescheurd
  • 8 dunne plakjes chorizo, in stukjes gescheurd
  • 1 kleine ui, in halve ringen
  • Een paar blaadjes basilicum

BEREIDINGSWIJZE:

  • Zet eerst de oven aan op 180 graden. Leg een bakpapiertje op de bakplaat en leg hierop de naan broden.
  • Meng in het schaaltje de crème fraîche, tomaten puree, peper en Italiaanse kruiden. Schep dit op de 2 broden en smeer dit uit tot aan de randjes.
  • Snijd de paprika in reepjes, de champignons in vieren en de ui in halve ringen. Scheur vervolgens de mozzarella en de chorizo in stukjes.
  • Verdeel dan al het lekkers over de broden behalve de basilicum, die doe je er pas na het bakken op.
  • Bak de ‘pizza’ af in ongeveer 14 tot 15 minuten.