GrillSpiratie

Puntpaprikasoep

BENODIGDHEDEN:

3 rode CuliQueen paprika’s
1 gele CuliQueen paprika
2 tomaten
2 grote uien
2 teentjes knoflook
1 rode peper
1 takje tijm
1 takje koriander
3 eetlepels olijfolie
750 ml water
(cayenne) peper
zout

BEREIDINGSWIJZE:

  • Doe de olie in een pan en laat het warm worden
  • Voeg de uien toe en laat even fruiten totdat ze beginnen te kleuren
  • Snijd de knoflook fijn en voeg toe aan de ui
  • snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de lijsten. Snijd daarna in grove stukken
  • Voeg de paprika toe aan de ui en knoflook. Laat 3 minuten bakken
  • Voeg daarna de in kleine ringen gesneden peper toe (verwijder de zaadjes)
  • Voeg het water toe en laat circa 15 minuten koken
  • Pureer de soep en voeg de fijngesneden koriander en tijm toe
  • Voeg naar smaak zou en peper toe

EET SMAKELIJK!