GrillSpiratie

Puntpaprikasoep

BENODIGDHEDEN:

3 rode CuliQueen paprika’s

1 gele CuliQueen paprika

2 tomaten

2 grote uien

2 teentjes knoflook

1 rode peper

1 takje tijm

1 takje koriander

3 eetlepels olijfolie

750 ml water

(cayenne) peper

zout

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Doe de olie in een pan en laat het warm worden
  • Voeg de uien toe en laat even fruiten totdat ze beginnen te kleuren
  • Snijd de knoflook fijn en voeg toe aan de ui
  • snijd de paprika’s in de lengte door en verwijder de lijsten. Snijd daarna in grove stukken
  • Voeg de paprika toe aan de ui en knoflook. Laat 3 minuten bakken
  • Voeg daarna de in kleine ringen gesneden peper toe (verwijder de zaadjes)
  • Voeg het water toe en laat circa 15 minuten koken
  • Pureer de soep en voeg de fijngesneden koriander en tijm toe
  • Voeg naar smaak zou en peper toe

EET SMAKELIJK!