GrillSpiratie

Pasta met Puntpaprika-courgettesaus

BENODIGDHEDEN:

1 rode puntpaprika, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook, fijngehakt
2 courgettes, in kleine blokjes,
1 blik gepelde tomaten
400 gram penne (of een andere pasta)
4 eetlepels zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels kappertjes
100 ml. melk
handvol geraspte kaas.

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook, paprika en courgetten.
  • Roer de tomaten erdoor en laat op laag vuur zo’n 20 minuten pruttelen.
  • Kook de pasta al dente, meng de olijven, kappertjes en melk door de pastasaus en kook dit 1 minuutje door.
  • Verdeel de pasta over 4 borden, schep de saus erop en bestrooi met geraspte kaas.

EET SMAKELIJK!