GrillSpiratie

Prikker van Puntpaprika gevuld met Spaanse tortilla

BENODIGDHEDEN RAMIRO PUNTPAPRIKA PUREE

2 rode puntpaprika’s
1/2 kg aardappelen
5 eieren
1 sjalot
1 teen knoflook
peper en zout
1 theelepel paprika poeder
Olijfolie

 

Prikker-van-Ramiro-Puntpaprika-gevuld-met-Spaanse-tortilla-(1)

Bereidingswijze

  • Voeg de versnipperde sjalotten, knoflook, peper, zout en paprikapoeder toe.
  • Giet de olijfolie in een koekenpan met hoog opstaande rand.
  • Bak het aardappelmengsel bijna gaar, zachtjes platdrukken.
  • Giet daarna de 10 gekluste eieren over het baksel en laat op laag vuur met de deksel op de pan zachtjes garen.
  • Daarna omkeren met behulp van de deksel en weer terug laten glijden in koekenpan.
  • Snij het baksel in kleine vierkante blokjes en prik deze met de puntpaprika aan een prikker.

Eet smakelijk!

Recept: Gary Loen, kok voor Dutch Specials