GrillSpiratie

Puntpaprika op de grill met feta, ansjovis en oregano

BENODIGDHEDEN

4 puntpaprika’s
100 g feta
100 g zachte geitenkaas
extra vergine olijfolie
1 klein bosje verse oregano
1 blikje ansjovisfilets
2 el broodkruim
chilipeper

Bereidingstijd ca. 15 min.
Extra benodigdheden: bbq of grillpan

BEREIDINGSWIJZE:

  • Snij de paprika’s in de lengte doormidden.
  • Meng de feta met de geitenkaas, een paar druppels olijfolie en de helft van de gehakte oregano.
  • Voeg eventueel nog een klein beetje water toe.
  • Vul de paprika’s met dit mengsel en leg er een ansjovisje op.
  • Meng de broodkruim met wat chilipeper en bestrooi de gevulde paprika’s hier mee.
  • Leg ze op de BBQ of grillpan en rooster in 10 min.
  • Haal de paprika’s van de grill en bestrooi met de rest van de oregano en wat lekkere extra vergine olijfolie.

EET SMAKELIJK!