GrillSpiratie

Puntpaprika’s gevuld met kip en couscous

HOOFDGERECHT 4 PERSONEN

BENODIGDHEDEN:

2 rode puntpaprika’s
150 gr couscous
250 ml groente bouillon
1 eetlepel olijfolie
1 rode ui
250 gr. kip
10 zongedroogde tomaten
1 theelepel kaneel
peper en zout.

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden.
  • Verwarm de bouillon en giet deze warm bij de couscous en laat deze dan 5 minuten wellen.
  • Snij de ui in kleine stukjes, verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui.
  • Voeg de klein gesneden kip toe en bak deze bruin.
  • Doe de ui, de kip, de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten en de kaneel bij de couscous en roer dit goed door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Halveer de puntpaprika’s, haal de zaadlijsten eruit en vul ze met de couscous.
  • Zet de paprika’s dan nog zo’n 20 minuten in de oven.

EET SMAKELIJK!