GrillSpiratie

Puntpaprika’s uit de oven gevuld met gehakt en mozzarella

BENODIGDHEDEN:

2 rode puntpaprika’s
250 gr. rundergehakt
1/2 courgette
1 ui
1 bosje verse peterselie
1 tl paprikapoeder
1 bol mozzarella
Zout en peper
1 tl olijfolie

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de puntpaprika’s door de lengte doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten.
  • Breng een grote pan water aan de kook en dompel de paprika’s 5 minuten onder water.
  • Snipper ondertussen de ui en snijd de courgette in blokjes.
  • Verhit de olie in de pan en bak de ui glazig.
  • Voeg het gehakt toe en rul het bruin.
  • Bak nog 2 minuten de blokjes courgette en de verse peterselie mee en breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout.
  • Vul de paprikahelften met het gehaktmengsel.
  • Snijd de bol mozzarella in stukken en verdeel over de gevulde paprika’s.
  • Zet de puntpaprika’s circa 15 minuten in de oven totdat de mozzarella gesmolten is.

EET SMAKELIJK!