GrillSpiratie

Quinoa met Puntpaprika

BENODIGDHEDEN:

75 gram quinoa (Wat is quinoa?)
1/3 puntpaprika
16 zwarte olijven
6 cherrytomaatjes
Beetje gehakte peterselie
1 stengel bleekselderij

 

BEREIDINGSWIJZE:

  • Spoel de quinoa af en doe het samen met 150 ml water in een pannetje en breng langzaam aan de kook.
  • Laat het 10 minuten zachtjes koken, al het vocht verdwijnt, dan nog even 10 minuten laten staan met een deksel op de pan.
  • Snij ondertussen de paprika en bleekselderij in reepjes, de olijven hak je in stukjes en de cherrytomaatjes halveer je twee keer.
  • Hak een beetje peterselie en voeg dan alles bij de quinoa.

Bron: keukenprinsessen.blogspot

TIP

Laat het gerecht afkoelen en serveer het de volgende dag weer even doorgeroerd als lunch. Quinoa kan ook heel goed koud gegeten worden.

EET SMAKELIJK!